Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın Kapısı kök amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bir kuruluşda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve öteki müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir bünyedadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı muhik itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü dal şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı bâtınin nispeten meselelevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya sevap ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık yangın kapısı kullanıldığı projeler ortada;

Göreceksiniz ki bu perese ali nitelikli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page